Na konferenciji „Žene bez PARdona“ koja se u Visokoj poslovnoj školi PAR održava u Globalnom tjednu poduzetništva te povodom Dana poduzetnica, Marija Mažar, urednica portala Stilueta i ove je godine predstavila zanimljivu poduzetničku priču kroz intervju jedan na jedan. Uspješna riječka poduzetnica Vesna Pavletić ispričala je sudionicima o svom poduzetničkom putu te ih podsjetila na važnost umrežavanja i međusobne podrške žena poduzetnica.

Vesna Pavletić uspješna je poduzetnica, vlasnica putničke agencije World Traveler, specijalizirane za putovanja u Tajland te tvrtke BC Tech. Posebno je istaknula koliko su bitne odvažnost i okretnost u poduzetništvu te koliko joj znače brojne nagrade i priznanja za njezin rad, od kojih je istaknula nagradu za inovatora godine koju je primila u New Yorku. Osvojila ju je zahvaljujući Biocrystal inovaciji koju je zajedno sa svojim timom suradnika kreirala i predstavila na svjetskom tržištu. Radi se o visokoučinkovitoj mješavini odabranih kristala koja je namijenjena za ugradnju u veliki broj proizvoda za svakodnevnu uporabu, s ciljem unaprjeđenja kvalitete života korištenjem jedino i isključivo prirodnih resursa.

„Ne postoji univerzalni recept za uspjeh, Treba biti hrabar, fleksibilan i odlučan,“ dodala je ova uspješna poduzetnica prepoznata i kao velika humanitarka koja je u više navrata donirala potrebitima i bolnicama te organizirala ljetovanje na moru za socijalno ugroženu djecu iz Vukovara.

„Moramo iskoristiti priliku da dio prihoda usmjerimo tako da pomognemo onima kojima je to potrebno te sudjelujemo u razvoju zajednice i humanitarnim radom,“ zaključila je Vesna Pavletić.

Komentari

komentara