Mogli bi reći kako je izvor većine tegoba modernog doba koje prate svakog radnog čovjeka nedostatak vremena posvećenom sebi. Statistički podaci potkrjepljuju tu činjenicu. Štoviše, utvrđeno je da je stres povezan s poslom drugi najčešće prijavljeni zdravstveni problem povezan s poslom u Europi, a tegobe koje pripisujemo stresu javljaju se svakodnevno.

Iz tog razloga, ovo smo ljeto za vas pripremili ekskluzivan program pod nazivom Liderstvo za život. Sedmodnevni program spaja koncept krstarenja s vrhunskim edukacijskim programom koji će vam pomoći harmonizirati um, tijelo i duh. Boraveći na modernim jedrilicama, doživjet ćete nezaboravno iskustvo i vratiti se u svakodnevni život puni snage. Program obuhvaća plovidbu od Trogira do Šolte, Visa, Hvara i Brača, te garantira nezaboravno iskustvo u svjetski poznatim turističkim destinacijama. Pridružite nam se u jedinstvenom sedmodnevnom programu Sail&Learn od 09. do 16. srpnja 2016. i postanite ono što želite biti, stress – free!

Edukativni treninzi sastoje se od znanstveno priznatih metoda baziranih na kvantnoj fizici, suvremenih akreditiranih “coaching” metoda te treninga za uklanjanje stresa, mentalnih blokada i limitirajućih uvjerenja, a sve s ciljem postizanja ravnoteže organizma, osobnog i profesionalnog rasta, te ostvarivanja osobnog i profesionalnog balansa.

Međunarodno certificirane treninge provesti će dr. Vesna Danilovac, licencirani life&business trener Internacionalnog Coaching Instituta iz Berlina i doc. dr.sc. Gordana Nikolić, poduzetnica godine 2014, dekanica Visoke poslovne škole PAR i dobitnica brojnih priznanja u području obrazovanja i poduzetništva.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 051/327 037 ili na e-mail help@sailandlearn.org. Prve tri čitateljice koje se jave na navedene kontakte i bookiraju svoje mjesto, dobivaju jednu gratis kotizaciju za ovo ekskluzivno edukativno krstarenje najljepšim hrvatskim otocima.

Komentari

komentara