Maja Tomažić Jakumatović vlasnica je modnog brenda MY HAPPY SKIRT i portala Joy In Life Croatia. Ovako opisuje sebe kroz prizmu “snage žene”:

Od malena sam bila svestrana i kreativna pa mi se teško bilo odlučiti za jedan fakultet. Prevladala je ekonomija, no usavršavao se i modni dizajn, a slikarstvo i pisanje je uvijek bilo prisutno. Tijekom i nakon studija, radila sam i prihvaćala razne poslove od prodavača, poslovođe, distributera letaka, promotora, do PR-a, tajnog kupca, a kasnije voditelja marketinga, product managera, direktora marketinga, predavača… i tako stjecala neprocjenjivo široko poslovno iskustvo. Znanje o prodaji, marketingu i produkt/projekt dizajnu ključna su područja na kojima radim i vrlo često surađujem s drugim firmama.

Najviše sam o sebi i ljudima, privatno i poslovno, naučila u najtežim trenucima. Za svaki promašaj i krivu odluku postoji razlog i trebamo ih uzeti za rast i razvoj nas samih. Pogreške obogaćuju naše iskustvo i one su znanje i o njima rado pričam. Ono što je sigurno je da ništa nije sigurno, da je promjena jedina stalna, da moraš učiti cijeli život. Jako je bitno imati podršku sebi najvažnijih ljudi, ali slijediti svoju intuiciju. Ipak, najvažnije od svega u životu je dom-mjesto gdje si svoj i kojemu se uvijek rado vraćaš, gdje te čekaju i kojemu ipak trebaš dati ono najbolje od sebe. I tome želim učiti svoga sina.

Komentari

komentara