Iva Brozičević Dragičević zamjenica je ravnatelja te voditeljica posebnih programa u Poliklinici Terme Selce. Po struci je klinički i sportski psiholog, a ovako opisuje sebe kroz prizmu “snage žene”:

Snaga žene stvara se i razvija od svih onih koji ju okružuju i prate kroz život, od najranije do odrasle dobi.

Iz obitelji sam liječnika koji su izazov pronašli u osnivanju prve privatne poliklinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Hrvatskoj, Terme Selce, prije 30 godina. Tada sam studirala u Americi, gdje sam završila i magisterij kliničke psihologije. Klinika tada postaje moj primarni izazov. Znala sam da ću se vratiti u Selce te svojim znanjem i novim pristupom zdravlju doprinijeti daljnjem razvoju klinike kroz nove posebne programe. Razna priznanja i nagrade u Americi motivirala su me na nove izazove koje sam bezbroj puta i sama kreirala. Kažu ‘nebo je granica’, a ja kažem kako zajedno sa svojom obitelji pomičem te granice, jer svakom klijentu pružamo ‘više od očekivanog’. Svaka klijentova pohvala me dodatno motivira na još predaniji rad, na povezivanje i suradnju sa stručnjacima iz drugih područja, iz Hrvatske i svijeta te još dublju povezanost i predanost obitelji.

Upoznala sam pacijente iz 86 zemalja u našoj klinici kojoj se mnogi vraćaju upravo radi izvrsnih rezultata koje smo u mogućnosti postići u vremenu kraćem od očekivanog. Spoj svih naših znanja, iskustava i vještina stvaraju jedinstvenu harmoniju, u obiteljskoj atmosferi, kako za nas, tako i za naše pacijente, koji dolaskom u Terme Selce postaju dio naše obitelji.

Uz rad s pacijentima, vrhunskim sportašima od kojih su i mnogi olimpijci, pokrenula sam projekt Junior Kamp za pretilu djecu jer debljina je epidemija današnjeg doba. Svoj put vidim, ne samo u radu za zdravlje i boljitak lokalnog stanovništva, turista i klijenata iz drugih zemalja, već i za djecu i mlade iz cijelog svijeta. Djeca su ‘srce’ napretka svakog društva, a ja kao majka dvojice sinova, znam kako je njihovo zdravlje, moja jedina stvarna sreća.

Profesionalni i osobni razvoj temelji su svake žene. Iz obitelji ona dobiva potporu da se realizira profesionalno i na taj način ostavi trag. Kroz profesionalnu realizaciju, ona razvija sebe, što ju uz snagu koju joj pruža obitelj dovodi do potpunog ispunjenja.

 

 

Komentari

komentara