Biti uspješna i voljeti ono što radiš u Hrvatskoj se ponekad čini kao “nemoguća misija” ali upravo vi pokazujete da su takve “misije” ostvarive?

Sve je ostvarivo onima koji žele zaista nešto ostvariti. Nije uvijek lako i ne ide sve iz prvog pokušaja, ali ide iz drugog, trećeg… Ja se bavim izradom kozmetike i naučila sam u radu s ljudima i kozmetičkim sirovinama biti strpljiva, uporna, predana… I premda se dogodi da recept ili neki dogovor ne uspiju iz prve, ne odustajem i već sam korak naprijed za novi pokušaj i konačni uspjeh.

Kako je sve počelo?

Moja priča “Skinfinity uspjeha” ima svoje korijene u 18 godina iskustva predanog rada unutar svijeta kozmetike i farmaceutske industrije. Proizvodnja, prodaja, razvoj, stručno medicinsko suradništvo bila su područja rada na kojima sam stjecala iskustva i rasla u znanju ali i prenošenju znanja naspram drugih. Skinfinity je tako danas spoj svega toga, stvoren vlastitim domaćim kapitalom, zapravo krošnja tog stabla znanja koje se i dalje širi.

Širi u kojem smislu?

Skinfinity je prije godinu dana došao na tržište s nekoliko linija proizvoda. Od njege ruku preko lica do tijela… I upravo ovih dana proslavljamo prvi rođendan našeg jedinstvenog Skinfinity boutique-a na adresi Tkalčićeva 80. Prije otprilike šest mjeseci počeli smo suradnje s mrežama ljekarni kako bismo krajnjim kupcima bili dostupniji. Ono u čemu je Skinfinity još poseban je i odnedavno pokrenut jedinstveni koncept edukacija za sve one koji su željni znanja kako bi znali na tržištu bolje prepoznati kvalitetnu kozmetiku za sebe i(li) ju i sami izradili.

Spomenuli ste linije proizvoda… Možete li nam malo približiti ponudu i istaknuti neki od proizvoda kao vaš omiljeni izbor?

Skinfinity ima liniju za ruke koja se sastoji od kreme za ruke, pilinga za ruke koji je iznimno tražen proizvod te se unutar linije nalazi i uljni serum za njegu područja kožice oko noktiju i samih noktiju. Linija proizvoda za tijelo sastavljena je od pilinga za tijelo, maslaca za tijelo, losiona i splash-a. Posebno je zanimljiv i proizvod za područje dekoltea i grudi, Decollete, koji je iznimno od prvog dana pojavljivanja postao hit proizvod za tople dane. Naša linija za njegu lica Elicrisia gold sastavljena je od dnevne i noćne kreme koje se svojim sastavom posebno ističu i time bivaju ultimativni izbor žena i muškaraca koji žele da im koža bude njegovana, hidratizirana i nahranjena vrhunskim komponentama. To su zapravo smilje, koloidno zlato i hijaluronska kiselina. Ne mogu nijedan proizvod posebno istaknuti kao najbolji jer sam u sve njih uložila veliki trud i pažnju. I u potpunosti jamčim njihovu kvalitetu.

Nedavno ste pokrenuli cikluse radionica koje su iznimno posjećene. Koja je tajna i tog uspjeha?

Tajna je da nema tajne. Svoja znanja prenosim bez zadrške i s posebnom pažnjom. Osim toga, svima koji se samostalno bave izradom kozmetike odlučila sam pružiti pomoć u nabavi sirovina koje oni kao pojedinci i mali proizvođači teško mogu nabaviti. Veselim se vidjeti kad su za cijeli taj niz radionica posebno zainteresirani OPG-ovi i pojedinci koji svoju ljubav prema kozmetici razvijaju i tržište čine bogatijim vlastitim kvalitetnim proizvodima. Sa edukacijske scene sam se povukla na neko vrijeme, ali upravo uvidjevši da je sad više nego ikad potrebna kvalitetna edukacija, vratila sam se i svaki mjesec s novom temom na obostrano zadovoljstvo polaznica/ka održavam uvodni, pokazni i radni susret. Prolazimo teorijski dio, recepture ali i samostalni proces pripravljanja više proizvoda.

Vi niste samo ozbiljna poslovna žena već i majka, prijateljica, kolegica. Kako sve to spajate?

Ja nisam uopće ozbiljna osim kad je posao u pitanju u smislu posvećenosti obvezama. Kroz život se igram ali se ne igram životom. Svoje uloge shvaćam ozbiljno ali nikako unutar strogih pravila. Majka sam tinejdžera s kojim balansiram u ovim najzahtjevnijim godinama… Istovremeno sam prijateljica koja voli izlete, dobru knjigu i film. Kolektiv unutar kojeg i s kojim radim shvaćam kao nastavak obitelji. Skinfinityju sam dala cijelu sebe. Ja sam na čelu tima ali mi ništa nije teško tako da nemamo te stroge podjele u radu, tek možda u određenoj odgovornosti. Uspješnost svog života i rada upravo gledam kroz prizmu da to sve spajam kroz osmijeh i pozitivan pogled naprijed.

I na kraju, što biste poručili našim čitateljicama/ma?

Ne odustajte. Borite se za sebe i svoje snove. Nema nemogućeg!

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Komentari

komentara