Poslovni prostor vrlo često je naš drugi dom. S obzirom na količinu vremena koju ondje provodimo kreirajući, stvarajući nove prilike, ostvarujući neke svoje  ambicije, važno je da to bude mjesto koje pršti energijom, pozitivom, inspiracijom, važno je stvoriti kutak koji će biti ugodan kako za nas same, tako I za naše klijente i zaposlenike.

Radni prostor mora osvjetljavati viziju I misiju tvrtke, identificirati tvrtku I njen način rada, stoga vam donosimo 3 vrlo važna detalja koji će u tome I pomoći.

Naša poznata dizajnerica inspirativnih detalja koja stvara iza domaćeg branda Marastracije, Josipa Maras, zna točno kako I na koji način hladan uredski prostor pretvoriti u mjesto mašte I inspiracije, odnosno kako smo već napomenuli, pretvoriti u naš drugi dom.  Poznata dizajnerica svoje kreativne ideje, prenosi na fotografije I postere, koji se mogu uklopiti u bilo koji životni prostor.

Marastracije by Josipa

Whisper of nature, uspješan domaći brand, 100% prirodni I ručno rađeni proizvodi savršeno će se uklopiti u prostor. Svima je dobro poznato da učinak osjetila, odnosno u ovom slučaju mirisa I te  kako može utjecati na ono što u tom trenutku radimo. Za vas smo izdvojili uragan svijeću,koja decentno osvjetljava I oplemenjuje prostor. Ono što je zaista posebno kod ovog proizvoda je to što može trajati godinama.

Whisper of Nature

Današnji životni tempo je užasno brz I stresan, svaka radnja se odvija toliko brzo da jednostavno ne shvaćamo koliko toga smo možda propustili, ili koliko toga nam odjednom stvara stres. Sva sreća da imamo prirodu i sve blagodati koje s njom dolaze, pravilnim I svakodnevnim korištenjem biljaka koje možemo imati I u svom  vrtu, uvelike nam može pomoći u otklanjanju stresa nakupljenog tijekom dana. Anis, lavanda ili matičnjak osim što djeluju vrlo opuštajuće, jako pomažu kod stresnih situacija I anksioznosti.  Smiruju živce, pomažu kod koncentracije, poboljšavaju pamćenje,  a nadasve savršeno će se uklopiti u bilo koji poslovni prostor.

Cvijeće je ukras ureda

Neka i vaš ured bude odraz dobre atmosfere uz detalje koji će doprinijeti kreativnosti, inovacije i poboljšanjima radnog okruženja.

Priprema: PAR

Izvor fotografija: Službena FB stranica Marastracije by Josipa, službena internetska stranica Whiper of Nature

Komentari

komentara